(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä, Memar Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme Memarille Toijalaan

kahta tuotannon työntekijää

Jos sinulla on asenne tekemiseen kohdillaan ja haluat olla paras siinä mitä teet, olet hakemamme henkilö.

Haemme nyt Memarin tuotantoon kahta tekijää 1- tai 2-vuorotyöhön.

Tuleva työnkuvasi tulee määräytymään aiemman työkokemuksesi perusteella, sillä tarjolla on töitä niin alasta kiinnostuneille kokonaan uusille tulokkaille kuin jo metallialaa nähneille konkareille.

Työsuhteen kesto on vähintään 2 - 6 kuukautta, jonka jälkeen tekijällä voi olla mahdollisuus myös työllistyä suoraan Memarille vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus määräytyy aina työtehtävän mukaisesti.

Nyt valinnat ratkaisee halusi kasvaa yhdeksi Memarin rautaiseksi tuotannon tekijäksi! Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa nordic.fi. Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Memar Oy on metallialan sopimusvalmistaja ja kasvuyritys, jonka palveluksessa työskentelee 70 alansa huippuosaajaa. Yrityksen päätoimialat ovat koneenrakennus, voimalaitokset ja prosessiteollisuus, joille Memar tarjoaa koko tuotantoprosessin alusta loppuun - suunnittelusta, materiaalivalinnoista ja valmistuksesta, aina kokoonpanoon saakka.