(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen, DS Smith
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

DS Smith on johtava eurooppalainen pakkausalan yritys, jonka palveluksessa on 22 000 pakkausalan ammattilaista 33 maassa. Yrityksen tuotannon läpi kulkee vuosittain 3,7 miljoonaa tonnia aaltopahvia ja sen laaja tuotevalikoima käsittää kuljetus- ja kuluttajapakkaukset sekä myynninedistämistuotteet ja teollisuuspakkaukset.

Haemme nyt asiakasyrityksemme Tampereen Lielahden tehtaalle
6 tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen

Haluatko työskennellä alansa johtavassa yrityksessä, jossa panostetaan sekä oman henkilökunnan että tuotannon jatkuvaan kehittämiseen? Rekryämme nyt kuutta innokasta tulevaisuuden pakkausalan tekijää.

Haluaisitko lisäksi opiskella pakkausalan ammattilaiseksi? Valituilla tekijöillä voi olla mahdollisuus määräaikaisen työsopimuksen päätyttyä jatkaa DS Smithin ja Tredun järjestämässä Taituri-ohjelmassa. Kyseessä on 1 - 2 vuoden mittainen koulutusohjelma, jossa kouluttautuminen alalle tapahtuu osana ammatillisen opetuksen työssäoppimisjaksoja ja työharjoitteluita. Ohjelma on mahdollista suorittaa halutessasi myös oppisopimuskoulutuksena. Henkilökohtainen oppimispolku räätälöidään syksyllä ja se tähtää vakituiseen työsuhteeseen tuotantotehtävien parissa.


Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät aina elokuun loppuun. Kaikki paikat ovat luonteeltaan kokopäiväisiä työsuhteita, joissa töitä tehdään 2-vuorossa. Avoinna on paikkoja niin koneenhoidollisiin tehtäviin kuin avustaviin tehtäviin tuotannon esivalmisteluun ja jälkihoitoon.

Työsuhde alkaa palkallisella perehdytysjaksolla, jossa saat kattavan turvallisuus- ja tehtäväkohtaisen perehdytyksen.

Palkka työsuhteen alussa on 14 €/h.

Haussa olevat tuotannon tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää.

Mitä toivomme hakijoilta?
Toivomme sinulta innokasta asennetta ja tahtotilaa kehittyä pakkausalan osaajaksi. Olet asioihin ripeästi ja varmalla otteella tarttuva tekijä, jolta löytyy myös hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne itse työntekoon. Eduksesi katsotaan myös aikaisempi tuotantopuolen työkokemus.

Tarjoamme sinulle nyt tilaisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä ja kasvaa pakkausalan ammattilaiseksi. DS Smith kutsuu sinut töihin!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti osoitteesta www.nordic.fi, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja Taituri-ohjelmasta antaa Nordic Henkilöstöpalveluista henkilöstökonsultti Noora Mäkinen (GSM 050 443 0350, email noora.makinen@nordic.fi).