(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä (määräaikainen), Piikkio Works Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Piikkio Works Oy:lle tuotantotyöntekijöitä.

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä. 

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Piikkio Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

Haussa on nyt useampi tuotantotyöntekijä!

Työtehtävä tulee pitämään sisällään erilaisia tuotannon työtehtäviä mm. kasaustyöt, kalustustyöt ja metallityöt. Tarjolla on täydet työtunnit viikoittain ja töitä on tarjolla tammi-helmikuun vaihteeseen projektin loppuun. Mahdollisuus työllistyä jatkossa myös muihin vastaaviin projekteihin.

Työtä tullaan tekemään kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on 6-14 ja iltavuoro 14-22. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttäessä. Oma auto välttämätön vuorotyön vuoksi.

Uudet työntekijät tullaan perehdyttämään asiakasyrityksemme toimesta työ- ja turvallisuusasioiden kannalta. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen ja/tai aiemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä tuotantotöistä. 

Etsimämme työntekijä:

  • on ahkera ja omaa kovan motivaation työntekoa kohtaan
  • on tarkka ja huolellinen
  • on oma-aloitteinen ja valmis työskentelemään tarvittaessa itsenäisestikin
  • omaa hyvät tiimityöskentelytaidot 

Haastattelut tullaan aloittamaan jo hakuaikana.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Kirsi Leino (p. 050 573 7380).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.