(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä luomutilalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Silmusalaatti on kasvava elintarvikeyritys 15 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Silmusalaatit kasvatetaan energiatehokkaasti Vantaan Vaaralassa, josta on kauppojen hyllyille lähtenyt jo yli miljoona rasiaa puhtaasti kotimaista luomulähiruokaa.

Asiakkaamme Silmusalaatti hakee nyt luomutilalle tuotantotyöntekijöitä.

Tehtävä pitää sisällään salaattien idätyksen, pakkaamisen ja siivoamisen. Tiimi on pieni ja viihtyisä, jossa kaikki tekevät kaikkea. 

Haemme kahta osa-aikaista työntekijää. Työvuorot alkavat aamukahdeksalta ja ovat kestoltaan 5-6 tuntia. Töitä on kolmesta neljään päivään viikossa ja töitä on myös lauantaisin. Tehtävä on tarvittaessa töihin kutsuttava, mutta työn opittua sinulla voi olla mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme Sinulta voimassa olevaa hygieniapassia, hyvää fyysistä kuntoa sekä ripeää työotetta. Sinun tulee myös olla suomenkielentaitoinen ja täysi-ikäinen. Työhön valitun tulee toimittaa salmonellatodistus.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä!