(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä LUMENElle Kauklahteen
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Etsimme tuotantotyöntekijöitä LUMENElle Kauklahteen

Työt alkavat lokakuun aikana ja tulet toimimaan pitkäaikaisessa työtehtävässä Kauklahdessa. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti sijoittuen arkipäiville pääsääntöisesti aamuvuoroon kello 7.00-15.00 ja iltavuoroon 15.00-23.00, mutta toivomme Sinun olevan joustava myös muihin vuoroihin. Palkkaus on muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Työtehtävänäsi on toimia tuotantotiloissa koneenhoitajana. Työtä tehdään käsillä ja rutiininomaisesti joten se vaatii tarkkuutta ja huolellista työotetta. Ymmärrys kosmetiikasta sekä korkeista laatuvaatimuksista on eduksesi. Tässä työssä tulet pärjäämään mahtavilla tiimityöskentelytaidoilla sekä huippu asenteella #asenneratkaisee. Tarjoamme Sinulle pitkäaikaisen työn asiakasyrityksessämme kotimaisen huippukosmetiikan parissa. Huomioithan, että tuotantotiloissa käytetään paljon kumihanskoja sekä käsidesiä.

Edellytämme sinulta:

  • Reipasta asennetta
  • Kokemusta rutiininomaisesta työstä 
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Oma-aloitteisuutta
  • Suomen kielen taitoa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti miksi juuri Sinä olisit hyvä kyseiseen työtehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

Tästä LUMENEn nettisivuille

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Kauklahti