(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Loviisaan
LOVAL OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
LOVAL OY
Toimenkuva
Loviisalainen teknologiateollisuuden alan yritys etsii tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa syyskuun aikana ja kestää jouluun saakka, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotannon tehtävät koostuvat pääosin erilaisista käsin tehtävistä kokoonpanotöistä sekä/tai koneenhoidosta. Muutamia työpaikkoja voi löytyä myös varastossa, pakkaamossa, kunnossapidossa ja laatuosastolla.

Töitä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa, mutta valmius 3-vuorotyöhön vaaditaan. Viikonloput vapaat. Lisäksi työpaikalla on lounasmahdollisuus.
Odotamme sinulta
Mikäli olet yli 18-vuotias, sinulla on hyvä fysiikka, näppärät sormet ja hyvä asenne niin olet oikea henkilö tehtävään. Työ sopii niin naisille kuin miehille. Työntekijältä odotetaan hyvää suomenkielentaitoa. Vaatimuksena on oma auto, sillä julkisilla kulkuyhteyksillä ei työpaikalle pääse. Tämä työ ei kuitenkaan sovi nikkeliallergikoille eikä astmaa sairastaville.
Koulutus ja työkokemus
Koulutustaustasi voi olla esim. Ammattikoulu/autonasentaja/kone/sähkö tai vastaava. Kaikki työkokemus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Täytä pikaisesti avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat numerosta 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi
Kesto
21.12.2018
Lisätietoja
Joni Juusola, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.09.2018 mennessä.