Tuotantotyöntekijöitä Lopelle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2021

Tuotantotyöntekijäksi metallialalle Lopelle.

Etsimme metallialan koulutustaustalla tai kokemuksella olevia tekijöitä erilaisiin metallitöihin asiakkaallemme Lopelle. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla edellämainittuja, mikäli asenteesi on kohdallaan ja olet avoin uuden oppimiselle.

Haemme tekijöitä 2-vuorotyöhön jota tehdään maanantaista perjantaihin. Työ on fyysistä käsillä tehtävää työtä, joten hyvä fyysinen kunto on iso etu.

Haemme sinua, joka olet työtä pelkäämätön, reippaalla ja tarkalla työotteella varustettu henkilö. Tehtävät vaativat tekijältään tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta työotetta. Eduksesi on alan koulutus ja työkokemus, kuten myös positiivinen ja joustava asenne työskentelyä kohtaan.

Tehtävät ovat määräaikaisuuksia Adeccon kautta, ja työn kestot ovat keskimäärin 6-12 kuukautta. Tehtävissä on mahdollisuus myös jatkoon. Työt alkavat mahdollisimman pian ja palkkaus on Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Työpaikan haastavan sijainnin vuoksi tarvitset oman auton töihin kulkemisen sujumiseksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 3.10. mennessä. Hakemuksen voi lähettää https://www.adecco.fi/ Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Linda Törmä p. 040 677 2794 linda.torma@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1489793
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Linda Törmä (linda.torma (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Loppi, Hausjärvi, Hyvinkää, Janakkala, Riihimäki, Tammela