(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Lohjalle
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Enicsillä on kiiretta ja etsimme sinne elektroniikkatyöntekijöitä erilaisiin kokoonpanotehtäviin. Työtä tehdään pääsääntöisesti 3-vuorotyönä arkisin ja nyt on hyvä tilaisuus kokeilla tehtävää ainakin kesän ajan. Työtä on tarjolla heti jatkuen syksylle ja hyvillä tekijöillä on mahdollisuus vakinaistua.

Työtä on mm. manuaalisessa kokoonpanossa ja pintaliitoskoneiden hoidossa.
Odotamme sinulta
Työt vaativat oppimiskykyä, sorminäppäryyttä, hyvää näkökykyä, nopeutta ja tiimityöskentelytaitoja. Olet hyvin varteenotettava hakija myös, jos osaat jo juottaa tai olet jopa tehnyt aiemmin elektroniikan juotostöitä. Ymmärrät myös kolmivuorotyön laadun.

Mikäli sinulla on muutakin aiempaa osaamista elektroniikka-alalta, Enics voi mahdollisesti tarjota sinulle vaativampiakin työtehtäviä.
Koulutus ja työkokemus
Koulutusta tärkeämpi tekijä on työhön sopiva tyyppi, joka haluaa tehdä hommat hyvin. Toki elektroniikka-alan koulutuksesta ei haittaakaan ole.
Muut tiedot
Tarve on akuutti, joten hae heti oheisen linkin kautta ja täytä profiilisi mahdollisimman hyvin, niin homma nopeutuu. Lisää voit kysellä toimistostamme arkisin klo 8-9 välillä. Enicsillä työskentelee henkilöitä monelta eri paikkakunnalta, joten voi olla mahdollisuus myös kimppakyyteihin.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.09.2018 mennessä.