Tuotantotyöntekijöitä linjastolle, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä linjastoille Ylöjärvelle. 

Töitä on tarjolla neljällä eri linjastolla ja joko 1-vuorotyönä, 2-vuorotyönä tai 3-vuorotyönä linjastosta riippuen.

Linjastoilla tehdään tuotantokoneilla peltikäsittelyn eri työvaiheita.

Edellytykset:

Asiakasyrityksemme kouluttaa tehtävään, mutta hyvät kädentaidot ja rakentamisen osaaminen katsotaan isoksi eduksi. 1-vuorolinjastolla työskentely edellyttää lisäksi joko hitsaustaitoa tai puunkäsittelytaitoa.

Tärkeintä on kuitenkin reipas työote ja motivaatio työntekoon ja uuden oppimiseen, jonka takia myös oppimishalukkaat, kädentaitoiset ja motivoituneet alasta kiinnostuneet sopivat tehtävään hyvin. Katsomme eduksi myös piirustusten lukutaidon. Perehdytys on palkallinen.

Työ on kokopäivätyötä. Työ alkaa määräaikaisella työsopimuksella. Hyvälle tekijälle voi tämän jälkeen avautua mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä puh. 050-5495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269685
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elisa Seppälä (elisa.seppala (a) nordic.fi)
  • Puhelin: 050-5495000
  • Sijainti: Ylöjärvi