(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Lifa Air:lle Espooseen!
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2020

Tuotantotyöntekijöitä Lifa Air:lle Espooseen!

 

Tehtävänkuvaus:

Etsimme Lifa Air:lle tuotantotyöntekijöitä tuotantolinjan hoitoon Espoon uusin tiloihin, joissa Lifa Air valmistaa hengityssuojaimia.

 

Tehtävänäsi on varmistaa tuotannon sujuvuus omalla linjastollasi. Työnkuvaasi kuuluu laaduntarkkailu, raaka-aineiden täyttö sekä tuotantolinjaston säätö- ja pienemmät korjaustyöt. Työskentelet mielenkiintoisten laitteiden ja uuden teknologian parissa, sillä tuotantolinjastot ovat lähes kokonaan automatisoituja ja niissä hyödynnetään mm. pneumatiikkaa, robotiikkaa ja konenäköä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisesti vakinaistuva. Työtä tehdään kolmessa vuorossa arkisin (aamuvuoro klo 7-15, iltavuoro klo 15-23 ja yövuoro klo 23-07) ja yhtä vuoroa tehdään aina viikko kerrallaan. Työmatkaa pääset taittamaan parhaiten autolla, mutta myös bussi tuo sinut paikalle.

 

Mitä etsimme:

Etsimme tarkkoja, huolellisia ja pitkäjänteisiä tekijöitä, jotka ovat innostuneita oppimaan uutta. Sinulla pysyy työkalut käsissä ja kieli keskellä suuta. Et pelkää tarttua toimeen ja osaat tarvittaessa kysyä apua. Nautit työskentelystä erilaisten koneiden parissa ja sinulta löytyykin osaamista niiden käsittelystä. Toivomme sinulta myös sujuvaa suomen kielitaitoa.

 

Lisätietoja:

Mikäli haluaisit päästä osaksi Lifa Air:n ammattimaista porukkaa ja antaa oman työpanoksesi tärkeälle asialle, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä sähköisen hakemuksen ”Hae työpaikkaa” -painikkeen alta. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä Eezy:llä antavat Olli Nyman puh. 0504432915 / olli.nyman@eezy.fi  Essi Mäkinen puh. 0403075107 / essi.makinen@eezy.fi . Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

 

Lifa Air on perustamisestaan vuodesta 1988 lähtien ollut puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien palveluiden, koneiden ja laitteiden kehittämisen edelläkävijä. Ilmanvaihtokanavistojen puhdistusvälineiden ja -menetelmien sekä kehittyneiden ilmansuodatusratkaisujen taustalla on lähes 30 vuoden kokemuksen lisäksi omistautunut ja pitkäjänteinen tutkimus- ja tuotekehitystyö. Lifa Air valmistaa Kiinassa hengityssuojaimia usealla tuotantolinjalla ja omaa pitkän kokemuksen niiden volyymituotannosta. Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen, mikä mahdollistaa hengityssuojaimien ja kirurgisten kasvonsuojien valmistuksen Suomessa, kotimaisen yrityksen toimesta.

Voit tutustua Lifa Air:iin lisää osoitteessa: https://www.suomi.lifa.net/.