(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Lahteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Etsimme reippaita työntekijöitä Lahteen asiakasyrityksiimme tuotannon tehtäviin kesän 2018 sesonkiin.

Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi erilaisia kokoonpanotöitä, koneenkäyttöä ja laadunvalvontaa tehtävästä ja osaamisestasi riippuen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden töiden parista. Tärkeintä kuitenkin on hakijan reipas ja työtä pelkäämätön asenne sekä kiinnostus fyysisen työntekoon.

Töitä tehdään 2-vuorotyössä (työajat klo 6-14 sekä 14-22).

Kokoaikaiset työt alkavat touko- kesäkuun aikana . Tämän hetkisessä sesongissa töitä on tarjolla heinä-/elokuulle saakka, mutta hyvin työnsä hoitavilla voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Hakemuksessasi voit kertoa tarkemmin mille ajalle etsit töitä ja millä aikataululla voit aloittaa töissä.

Mikäli etsit töitä kesän ajaksi ja työskentely teollisuudessa kiinnostaa niin laita rohkeasti hakemusta meille!

Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriastasi ja osaamisestasi sekä mikäli olet kiinnostunut erityisesti joistakin tehtävistä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten käy jättämässä pikaisesti hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.