Tuotantotyöntekijöitä, Kuusamo
Barona Production Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Hei, sotkiko korona sinunkin työsuunnitelmat ja tarvitset nyt töitä kesäkaudelle tai mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa?

Haemme nyt Kuusamon alueen teollisuuden asiakasyrityksiimme innokkaita ja positiivisen asenteen omaavia tuotantotyöntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin. Työt soveltuvat erinomaisesti uransa alkupuolella olevalle henkilölle, sillä työtehtäviin perehdytetään.

Toivomme hakijoilta

  • Oma-aloitteisuutta, työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta sekä aitoa halua ja mielenkiintoa kerryttää työkokemusta
  • Työelämän pelisääntöjen tuntemusta

Lisäksi katsomme eduksi sähkö- tai metallialan koulutuksen ja mahdollisen aikaisemman työkokemuksen, mutta se ei ole välttämättömyys. Korkealla työmoraalilla ja valmiudella kääriä hihat pääsee jo pitkälle!

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä kesätöissä vakavaraisissa yrityksissä, joissa arvostetaan korkeaa motivaatiota ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Lisäksi saat taustallesi vahvan ja monipuolisen organisaation tuen.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lähetä hakemus oheisen linkin kautta pikaisesti, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana!

Lisätietoja työtehtävistä antaa Lasse Limma, 050 917 8430 tai lasse.limma@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot