(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Kuopion talousalueelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Tuotantotyöntekijöitä Kuopioon

Etsimme reippaita tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksillemme Kuopion talousalueelle ja lähialueille. Taustasi voi olla monipuolinen ja erityistä koulutusvaatimusta ei ole. Katsomme kuitenkin eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta tavalla tai toisella fyysisistä töistä. On myös tärkeää, että viihdyt töissä ,jotka voivat olla ajoittain fyysisesti raskaita.

Työsuhteiden kestot määräytyvät asiakasyritystemme tarpeiden pohjalta. Lähtökohtaisesti työt kestävät kuukausia ja mahdollisesti pidempäänkin. Värväämön kautta on myös mahdollista vakinaistua asiakasyrityksiin mikäli asiakkaalle on mahdollista tarjota töitä pitkäksi aikaa.

Olemme hieman erilainen henkilöstövuokrausyritys. Teemme työtämme antaumuksella ja me osaamme arvostaa tekijöitämme. Meiltä tulee palkat ajallaan, sopimuksien mukaan ja jämptisti. Työterveyspalvelut yksityisellä ja meidän kautta myös vakinaistumiset onnistuu, mikäli asiakkaalla on tarve ja sinulla on halua sitoutua työnantajaan. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Tuotantotyöntekijöitä Kuopion talousalueelle

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kuopion talousalue 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta käsi- ja konepuruista
-Työturvallisuuskortti
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Timo Ojanen, 0504755057 tai timo.ojanen@enersense.com

Jos saapumisesi meidän toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna.

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.