(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotyöhön Tammistoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Kiinnostaisiko työskentely pienelektroniikan parissa hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tammistossa? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään pienelektroniikkatuotteisiin erikoistuneen asiakkaamme kokoonpano- ja testaustehtävissä.

Tuotantotyöntekijänä työskentelet osana asiakkaamme tuotantoprosessia. Prosesseissa on useita erilaisia vaiheita, mutta kaikkia niitä yhdistää se, että työ vaatii tekijältään tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja hyvää keskittymiskykyä. Pääsetkin työssä kokoamaan tuotteen alusta loppuun itse. Kyseessä on kokoaikainen 3-vuorotyö.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä tai saatat olla alan opiskelija, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys. Edellytämme kuitenkin valmiuksia menestyä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativassa, rutiininomaisessa työssä. Tuotantotyö ei ole pelkkää istumista, vaan valtaosa päivästä seistään ja tehdään myös kevyitä nostoja. Näin ollen työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön ja olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Tehtävä on alkuun määräaikainen (noin 2 - 3 kk), mutta jatko on myös mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi viimeistään 22.9.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Milla Vettenranta, p. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi