(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin
Oy Pertinax Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Oy Pertinax Ab
Oy Pertinax Ab on kuva- ja suurkuvatulostusratkaisuihin keskittynyt innovatiivinen yritys. Oma tuotanto ja suunnittelu sekä hyvä yhteistyö asiakkaan kanssa takaavat tarkoituksenmukaisen lopputuloksen.
Kuvatulosteet useille eri materiaaleille toteutettuna ja mm. metalliteollisuuden komponentit yhdistyvät tuotannossa toimiviksi, asennusvalmiiksi tuotteiksi, visuaalisuutta unohtamatta. Työt tehdään joustavasti, laadusta tinkimättä ja asiakaspalvelu asenteella!
Toivotamme tervetulleeksi iloiseen yrittäjähenkiseen joukkoomme innokkaat ja luotettavat tekijät!
Toimenkuva
Haemme Oy Pertinax Ab:lle määräaikaiseen työsuhteeseen reippaita ja positiivista asennetta omaavia tuotannon työntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu tuotannon kokoonpanotehtävät, sekä jonkin verran valmistelu-, viimeistely- ja pakkaustöitä. Työ on sarjatyöluonteista. Työstä selviytyy loistavasti hyvällä asenteella ja oppimishalulla.
Odotamme sinulta
Olet sosiaalinen ryhmäpelaaja, jolla on piinkova työmoraali. Ja sinulla pysyy työkalut käsissä. Työ vaatii tarkkaavaisuutta, huolellisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on jonkin verran raskasta ja kyseessä on seisomatyö. Työ tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa Tarpeen vaatiessa pitää olla valmius 2-vuorotöihin sekä viikonlopputöihin.
Koulutus ja työkokemus
Aiempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme innokkaan yrittäjähenkisen työporukan, ilmapiirin kehittyä työssäsi ja avaimet oma-aloitteisuudelle. Työssä saat käyttöösi myös nykyaikaiset tuotantokoneet sekä ergonomisesti tarkistetut työpisteet. Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja olet sosiaalinen tiimityöskentelijä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian! Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään tammikuun alkupuolella. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.
Kesto
9 kk
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 040 8022923
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2019 mennessä.