(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Kokkolaan
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Kokkolaan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset tuotannon ja logistiikan työtehtävät.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, ahkeruutta sekä positiivista asennetta ja motivaatiota työhön. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Sinulla on hyvät kädentaidot ja fyysinen kunto, halua oppia uutta sekä olet valmis sitoutumaan pitkään työsuhteeseen.

Tarjoamme kokopäiväisen työn ja 3-6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa ja mahdollisuuden työsuhteen jatkolle. Hyvän työilmapiirin, perehdytyksen tehtävään ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.12.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Amanda Rytioja puhelin 044 272 6531 tai HR koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.