(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä kesätöihin Top Speed Oy:lle
Top Speed Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020
Top Speed Oy on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuusyritys. Yritys aloitti toimintansa Tikkakoskella ja siirtyi Jyväskylän Seppälän teollisuusalueelle vuonna 1996. Perustan yhtiön toiminnalle luo asiakaskunta, joka muodostuu laaja-alaisesti metalli- ja elektroniikkateollisuuden eri osa-alueilta. Ammattitaitoinen ja hyvin motivoitunut henkilöstö huolehtii asiakkaan tuotteiden korkealuokkaisesta ja tarkasta viimeistelystä. Laadukasta ja toimitusvarmaa toimintaa ohjaa SFS-EN ISO 9001-2015 laatustandardi.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Top Speed Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesätöihin maalilinjan ripustus- ja purkutehtäviin.

Ripustajan tehtäviin kuuluvat maalattavien tuotteiden ripustus maalilinjalle ja purkupään tehtäviä ovat maalattavien kappaleiden pois ottaminen. Maalilinjan tehtävät vaativat myös jatkuvaa laadun tarkkailua. Työtehtävät maalilinjalla eivät edellytä aiempaa kokemusta teollisuudessa työskentelystä, mutta odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta sekä hyvää kuntoa, sillä työssä tehdään paljon toistoja. Pienet osat ripustetaan yksin ja isommat mm. parin kanssa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät elokuun loppuun asti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 044 334 6292 emmi.leppanen@go-on.fi