(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä kesäsesonkiin Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Onko sinulla hyvät kädentaidot ja haluat nähdä työsi jäljen? Haluaisitko seurata näköalapaikalta korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesäsesonkiin Lahden tehtaalle.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Tehtävät Iskulla ovat puusepänteollisuuden tuotantotyötä. Tarkempi työnkuva määräytyy oman osaamisesi mukaan ja voit hyvin olla vasta opiskelemassakin alalle. Työtehtäviä tuotannossa on esimerkiksi hionnan, heloittamisen, liimauksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja pakkauksen saralla. Kyseessä on 2-vuorotyö, mutta arvostamme valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää elokuun loppuun saakka.

Työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Tuotantotehtävät vaativat myös hyvää fyysisistä kuntoa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä aiemman kokemuksen erityisesti puusepänteollisuuden työtehtävistä.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 18.3.2018 osoitteessa www.personalhuset.fi. Haluamme puhelinhaastatella kaikki hakijamme. Kun olet jättänyt hakemuksesi, jääthän odottamaan puhelua meiltä!

Löydät meidät myös Facebookissa:https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi