(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Kesälahdelle
Kesla Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Etsimme työntekijöitä metallialan tehtäviin pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Kesla Oyj on suomalainen vientiyritys, joka tarjoaa töitä monenlaisille metallialan osaajille. Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti suureen organisaatioon. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatissasi ja pääset osaksi isoa työyhteisöä. Työsuhteesi olisi alkuun määräaikainen vuokratyöpaikka, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Haemme tällä hetkellä hitsaajaa, särmääjää, kokoonpanijoita sekä työntekijöitä erilaisiin viimeistely- ja apuhommiin. Näin ollen sinun ei tarvitse olla alasi ammattilainen suoriutuaksesi työtehtävistäsi. Työtehtäviisi kuuluvat työskentely osana isoa tuotantoprosessia ja hoidat työtehtäviäsi pienemmässä tiimissä. Näin ollen hyvistä sosiaalisista taidoista ei tehtävän hoitamisen kannalta ole ainakaan haittaa.

Edellytämme aiempaa kokemusta tuotantolaitoksessa työskentelystä sekä soveltuvaa koulutusta. Parannat mahdollisuuksiasi, mikäli sinulla on ymmärrystä isoista koneista ja niiden osakokonaisuuksista. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta tarttua toimeen sekä sitä, että olet kätevä käsistäsi ja näppäräsorminen.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä Joensuun toimistolta puh. 010 617 8700.