(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä kesäksi Kokkikartanolle keittiöön
Snellmanin Kokkikartano Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Kokkikartano Keravalla tekee töitä sen eteen, jotta sinä voit ottaa välillä vähän rennommin, mutta syödä silti hyvin. Kiinnostaisiko sinua mahdollisuus olla mukana valmistamassa hyvää perusruokaa?

Tarvitsemme sinua kesäksi tuotantotöihin keittiöön! Pääset olemaan mukana valmistusprosessissa ja lähettämään maukkaat Kokkikartanon ruoat maailmalle. Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistusta, massojen sekoitusta, annostelua, paistoa, pakkausta, erilaisia omavalvontatarkastuksia sekä laitteiden pesua. Työ on seisomatyötä ja fyysisesti raskasta, joten toivottavasti viihdyt ruumiillisen työn parissa hyvin. Tuotannossa lämpötila pysyy n. 16 asteessa, joten hiki hatussa hommia kesäkuumallakaan ei tarvitse painaa! Työaika on 37,5h viikossa ja palkkaa saat elintarvikealan TES:n mukaisesti. Työtä tehdään vuoroissa, jotka alkavat klo. 5-16 välillä ja töitä on tarjolla ainakin touko-elokuun ajaksi mutta mahdollisuus on myös pidempäänkin jatkoon.

Tätä työtehtävää varten tarvitset:

• Sujuvaa suomen kielen taitoa

• Hyvää fyysistä kuntoa

• Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

Nämä ovat plussaa:

• Hygieniapassi (koulutetaan tarvittaessa)

• Suurkeittiö- tai elintarvikealan kokemus (ei pakollinen)

Meillä on ilo tarjota sinulle mukava työpaikka hyvästä työyhteisöstä hyvän ruoan parissa. Sinusta pidetään huolta tarjoamalla mahtavat työsuhde-edut. Saat ruokailla edullisesti työpaikkaravintolassa ja sinun käytössäsi on kattava kuntosali jumppatunteineen. Mikäli innostuit mahdollisuudesta, niin toivottavasti jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme rekrytointiprosessin heti.