Tuotantotyöntekijöitä kesä- ja syyskaudelle!
Nesco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Haemme sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nesco Oy:lle työntekijöitä vuoden 2019 sesonkiin tuotannon töihin Orimattilaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja muutama paikka myös myöhemmin kesän aikana.

Haetkö käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja haluat oppia uutta? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nesco Oy:lle työntekijöitä toimeen tarttuvia henkilöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii yhtä lailla hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle, alanvaihtajalle kuin teollisuudesta aikaisempaa kokemusta omaavalle uusia kokemuksia hakevalle. Mikäli omaat reippaan ja hyvän asenteen töihin, niin tässä voisi olla sinulle pitkäaikainen työpaikka!

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta teollisuuden töistä, sillä kaikkiin työtehtäviin Nescolla on oma kouluttaja, joka perehdyttää työhön.

Tuotannossa on töitä useammassa eri tuotannon työtehtävässä ja tehtävästä riippuen töitä tehdään arkipäivisin joko 2- tai 3-vuorossa (vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa, sekä yövuorossa).

Eri työpisteiden tehtäviä:

 • Maalauslinjastolla työhösi kuuluu kattoturvatuotteiden maalattavien tuotteiden keräily ja ripustaminen maalausta varten maalausradalle, sekä tuotteiden purkaminen maaliradalta ja pakkaaminen eteenpäin. Työ sopii hyvin fyysisestä ja liikkuvasta työstä pitävälle.
 • Kattoturvatuotteiden valmistuksessa työhösi kuuluu eri tuotteiden valmistusta koneilla (särmällä ja epäkeskopuristimella).
 • Putkituotannossa työsi voi olla tikkaiden kokoonpanoa ja lumiesteputkien robottisolun käyttöä.
 • Sadevesijärjestelmien valmistuksessa työskentelet kourujen itsenäisissä vaihetöissä ja käytät tuotantokonetta. Tämä työ sopii hyvin erityisesti näppärälle ja tarkalle tekijälle.

Kaikkiin työtehtäviin kuuluu myös pakkaustöitä ja pääset opettelemaan myös trukin ajoa. Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten metallituotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla touko-kesäkuun aikana. Muutama kausityöntekijän paikka tulee hakuun myös heinä- ja elokuun aloitukseen. Kaikki työsuhteet jatkuvat ainakin lokakuun loppuun, joten huomioithan, että ainoastaan kesäkaudelle ei etsitä työntekijöitä. Hyvin työssään pärjäävällä kausityöntekijällä on myös mahdollisuus vakinaistua yritykseen.

Mikäli etsit töitä täytä hakemus mahdollisimman pikaisesti tai soita Baronalle ja kysy lisää! Hakemusten läpikäynti aloitetaan heti ja avoimet paikat täytetään mahdollisesti jo hakuajan aikana, joten käy jättämässä hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakemuksen pääset jättämään oheisen linkin kautta. Yhdellä hakemuksella haet samalla kaikkien työpisteiden tehtäviin, mutta mikäli olet erityisesti kiinnostunut jostakin tehtävästä niin kerrothan sen hakemuksessasi.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa.

Mikäli kiinnostuit tuotannon töistä ja sinulla jäi kysyttävää niin soita ja kysy lisää työstä rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta/Lassi Kaarnalta. Meidät tavoitat parhaiten maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välissä numerosta 050 572 4853.

Tarjolla on vakaa ja kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään!

Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA.

Parhaiten olemme tavoitettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välillä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1362855
 • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 7.6.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Puhelin: 050 572 4853
 • Sijainti: Orimattila, Lahti