Tuotantotyöntekijöitä kesä 2021, Kuopio
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2021

Haemme asiakkaillemme Kuopioon ja lähikuntiin TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesän tuleviin tarpeisiin.

Työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi tuotannon työtehtäviä, kuten kokoonpano, pakkaus ja muita tuotannon töitä tehdasympäristön mukaisesti.

Odotamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, oppimishalua ja reipasta työotetta sekä valmiutta vähintään 2-vuorotyöskentelyyn. 3-vuorotyöskentelyvalmius ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi. Aiempi tuotantotyökokemus ei ole välttämätöntä, sillä työtehtäviin perehdytetään. Toivomme myös riittävää fyysistä kuntoa, sillä tuotantotyöt pitävät useimmiten sisällään jonkin verran ruumiillista ponnistelua. Työt alkavat sovitusti asiakkaidemme tarpeiden mukaan, ja palkkaus perustuu asiakkaidemme noudattamiin työehtosopimuksiin.

Kiinnostuitko?

Jätä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi, milloin olisit valmis työnteon aloittamaan. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1430720
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miia Tarvainen (miia.tarvainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kuopio