(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä keikkatöihin (Kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme Pirkanmaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä keikkaluontoisiin tuotannon eri tehtäviin.

Tehtäväsi muodostuvat tuotannon eri työvaiheista ja voivat sisältää esimerkiksi pakkaamista, ripustusta, pintakäsittelyä, logistiikkaa tai jauhemaalausta.

Hakijoilta odotetaan hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta työtä kohtaan ja intoa oppia uusia asioita. Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös oma auto katsotaan eduksi.

Työvuorot voivat olla tehtävistä riippuen 2- tai 3-vuoroa. Työsuhteen pituus voi vaihdella päivän keikoista jopa muutamien viikkojen keikkoihin. Joissain tehtävissä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.