(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä, Kauhava
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Etsimme Piristeelille, tuotantotyöntekijöitä

Piristeel on yli 40-vuotisen kokemuksen omaava metallialan yritys. Piristeel on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Tuotteemme tunnet Pisko-tuotemerkistä. Tehtaamme sijaitsee Kauhavalla.

Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin  

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ ERI TUOTANTO-OSASTOILLE 

Tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan ohutlevytuotteiden valmistusosastolla särmäys- ja prässäystöissä, jauhemaalaamossa maalattavien tuotteiden ripustajina ja pakkaajina, tikasosaston työtehtävissä sekä lähettämössä varastotyöntekijöinä. Työt ovat määräaikaisia, kestoltaan 2-3 kuukautta.  

Haemme tehtäviin motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille laatu ja työn tuottavuus ovat tärkeitä arvoja. Metalli-, jauhemaalaamo- tai varastoalan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijoiden olevan 18 vuotta täyttäneitä. 

Tarjoamme mielenkiintoisia sesonkitöitä vastuullisen asiakasyrityksemme palveluksessa. Piristeel antaa kattavan perehdytyksen yrityksen toimintamalleihin ja työtehtävien hoitamiseen laadukkaasti. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkossa työllistyä yrityksen palvelukseen. 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa.  

Haku on voimassa 31.8.2020 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten täytä heti hakemus oheisesta linkistä.