Tuotantotyöntekijöitä Kauhava, teollisuus21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Etsimme tuotantotyöntekijöitä Piristeelille, Kauhavalle

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Tuotteemme tunnet Pisko-tuotemerkistä.

Tänä päivänä Piristeel Oy työllistää noin 100 henkilöä ja uusi moderni kattoturvatehdas on kooltaan 18 000 neliömetriä. Liikevaihto vuonna 2020 oli 24,7 m€.

Piristeel on osa Ruukki Constructionia.

Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin  

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ ERI TUOTANTO-OSASTOILLE 

Tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan ohutlevytuotteiden valmistusosastolla särmäys- ja prässäystöissä, jauhemaalaamossa maalattavien tuotteiden ripustajina ja pakkaajina sekä lähettämössä varastotyöntekijöinä. Työt ovat määräaikaisia, kestoltaan 3-6 kuukautta.

Haemme tehtäviin motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille laatu ja työn tuottavuus ovat tärkeitä arvoja. Aikaisempi työkokemus/koulutus metalli-, jauhemaalaamo- tai varastoalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Odotamme hakijoiden olevan 18 vuotta täyttäneitä. 

Tarjoamme mielenkiintoisia sesonkitöitä vastuullisen asiakasyrityksemme palveluksessa. Piristeel antaa kattavan perehdytyksen yrityksen toimintamalleihin ja työtehtävien hoitamiseen laadukkaasti. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkossa työllistyä yrityksen palvelukseen. 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa.  

Haku on voimassa 28.2.2021 saakka, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414829
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kauhava