(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Jyväskylään ja lähialueille
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Etsimme Jyväskylään ja sen lähialueille reippaalla asenteella varustettuja tuotantotyöntekijöitä erilaisiin ja eri pituisiin tuotannon ja teollisuuden työtehtäviin. Aiempi kokemus esimerkiksi metalli-, betoni-, kemian-, tekstiili- ja puuteollisuuden toimialoilta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta. Kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä.

Odotamme sinulta:

-Erinomaista asennetta työntekoa kohtaan
-Halua sekä kykyä omaksua uusia asioita
-Joustavuutta, luotettavuutta ja sitoutuneisuutta
-Valmiutta vähintään 2-vuorotyöhön
-Ja hyvää fyysistä kuntoa.

Auton käyttömahdollisuus ja voimassa oleva työturvallisuuskortti luetaan ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme. Töitä on tarjolla lähinnä kokoaikaisesti, mutta osa-aikaiseen ja keikkaluontoiseen työskentelyyn on myöskin mahdollisuus. Työt alkavat sovitusti ja palkkaus pohjautuu työehtosopimukseen tai tapahtuu sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja linkitä hakemuksesi avoinna olevaan tuotantotyöntekijän tehtävään 17.11.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi ammattiosaamisestasi ja työhistoriastasi. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi. Tsemppiä työnhakuun!