(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ, Jyväskylä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019
Laukaan laatulavat Oy on keskisuomalainen vuonna 1989 perustettu puualan yritys. Yrityksemme valmistaa erilaisia pakkaustuotteita, sekä tilaustuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Teemme myös kotitalousremontteja ja kauttamme saa yleisimpiä rakennustarvikkeita. Palvelemme teitä Laukaan Kuusassa.

 

Etsimme asiakkaallemme Laukaan Laatulavat Oy:lle määräaikaiseen 3 kk työsuhteeseen

TUOTANNONTYÖNTEKIJÖITÄ (2)

Tehtävänä on kuormalavojen valmistukseen (sahaamalla) ja kokoonpanoon liittyvät työtehtävät.

Kuormalavojen valmistukseen ja kokoonpanoon (tuotteiden sahaukseen ja kokoonpanoon)

Toivomme hakijoilta:

- huolellisuutta ja tarkkuutta laitteiden käytössä
- hyvää fyysistä kuntoa ja käsillä tekemisen taitoa
- jonkin verran kokemusta tuotantotyöstä
- eduksi kuorma-autokortti (C-kortti)

Kyseessä on alkuun 3 kk mittainen projektiluotoinen työ, jonka kesto voi jatkua. Palkkaus on mekaanisen metsäteollisuuden TESin mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 14.1.2019, mutta aloitan hakemuksten käsittelyn jo hakuajan puitteissa. 

Jätä hakemus mahdollisi mman pian www.manpower.fi/fin etsi tuotantotyöntekijöitä ja klikkaa "Hae"-ruutua.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.