(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä, Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Etsitkö muun työn tai opintojesi oheen lisäansioita? Liity rohkeasti mukaan reippaaseen tiimiin!

Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kolmivuorotyöhön Joensuuhun.

Tuotantotyöntekijänä sinulla on tärkeä rooli painoalan valmistusketjussa. Tällä hetkellä etsimme henkilöitä tuotantoon, mm. lajittelu ja tarkistustyöhön. Työ on pitkälti suorittavaa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja työt alkavat viimeistään helmikuussa. Työ on aluksi keikkaluonteista, mutta työtä on mahdollisuus tehdä pidempiäkin jaksoja säännöllisemmin asiakastilausten ja tarpeiden mukaan.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä, jotka eivät pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Asenne Ratkaisee - Tehtäviin annetaan kattava koulutus. Edellytämme työntekijöiltämme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaavaista työotetta työn luonteen vuoksi.

Hae työtä pikimmiten lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi haun alle. Käymme hakemuksia ja videohaastatteluita läpi jo hakuajalla. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedusteluissa sinua auttaa Miia Tarvainen / miia.tarvainen@personalhuset.fi / 050 362 3984

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.