(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Onko sinulla hyvät kädentaidot ja haluat nähdä työsi jäljen? Haluatko seurata näköalapaikalta korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Lahden tehtaalle.

Isku on toimialansa innovatiivinen edelläkävijä. Iskun huonekalutehtaan koneet ja linjastot ovat täysin uusia ja edustavat osaltaan maailman moderneinta tuotantoteknologiaa. Moderni teknologia ei kuitenkaan pärjää yksin, vaan täydentyy työntekijöiden rautaisella ammattitaidolla ja monipuolisella osaamisella. Liity siis joukkoon! Lue lisää Iskusta: https://www.isku.com/fi/isku

Tehtävät Iskulla ovat puusepänteollisuuden tuotantotyötä. Tarkempi työnkuva määräytyy oman osaamisesi mukaan ja voit hyvin olla vasta opiskelemassakin alalle. Työtehtäviä tuotannossa on esimerkiksi alkutuotannon ja kokoonpanon saralla. Valtaosa työstä tehdään 2-vuorotyönä, mutta arvostamme valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Jos olet kiinnostunut muottien valamisesta, työtehtäviä on myös reunavalun puolella, joka on 3-vuorotyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja ne ovat eripituisia määräaikaisuuksia.

Työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Tuotantotehtävät vaativat myös hyvää fyysisistä kuntoa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä aiemman kokemuksen erityisesti puusepänteollisuuden työtehtävistä.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 31.12.2019 osoitteessa www.personalhuset.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nona Panigrahi 045 788 17714, nona.panigrahi@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.

HYVÄÄ TYÖTÄ.

Tervetuloa seuraamaan meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista & hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland / @personalhusetlahti.