(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Onko sinulla hyvät kädentaidot ja haluat nähdä työsi jäljen? Oletko motivoitunut tekijä ja valmis antamaan työpanoksesi kotimaiselle huonekaluteollisuudelle?

Täydennämme tiimiämme loppuvuoden sesonkiin ja haemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Iskun tehtaalle Lahteen.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys, jonka tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskustensa kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotantonsa Lahteen.

Työssä Iskulla pääset mukaan puusepänteollisuuden tuotantotyöhön esimerkiksi kokoonpano- ja pakkaustehtävissä. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa, mutta arvostamme valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja kestää tammikuun 2019 loppuun saakka.

Työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen. Tehtävät vaativat myös hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä aiemman kokemuksen teollisuuden työtehtävistä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sivuillamme www.personalhuset.fi viimeistään 18.11.2018. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Personalhuset - hyvää työtä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Voit seurata meitä myös Facebookissa & Instagramissa! @personalhusetlahti