(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä ilmalämmönsiirtimien tuotantoon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaalla sijaitsevalle toimipisteelle tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin kokoonpanotehtäviin.

Työssäsi kokoat suurikokoisia ilmastointijärjestelmiä viihtyisässä sekä hyvähenkisessä tehdasympäristössä. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään eri tuotannon vaiheisiin riippuen kiinnostuksen kohteistasi ja soveltuvuudestasi. Tämä tehtävä sopii sinulle täydellisesti, jos tekniset laitteet sekä teollisuuden tarjoamat uramahdollisuudet herättävät sinussa mielenkiintoa.

Työaikasi on 37,5 tuntia viikossa viikoittain vaihtuvassa aamu- ja iltavuorossa. Tarjoamme mahdollisuuden työskentelyyn joko 4 kuukauden työsuhteessa tai myös pidempikestoisesti.

Toivomme, että sinulla olisi kone- ja metallialan ammattitutkinto tai muita tekniikan alan opintoja taustalla. Työtehtävääsi kuuluu kuitenkin hyvä ja kattava perehdytys, joten tärkeintä on oikea asenne sekä kiinnostus työntekoa kohtaan. Eduksi katsomme aikaisemmat kokemukset teollisuuden tuotantotehtävistä. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa.

Jätäthän hakemuksesi nopeasti, koska täytämme paikkoja jatkuvasti ja nopealla aikataululla.

Lisätietoja työpaikasta antaa Kim Toivonen, p. 050 594 2521, kim.toivonen@barona.fi