Tuotantotyöntekijöitä Iisalmeen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsitkö yhä kesätyötä Iisalmen alueelta, kiinnostaako sinua käsillä tekeminen ja tarkkuutta vaativat työtehtävät -Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme asiakkaallemme nyt Tuotantotyöntekijöitä linjatyöhön Iisalmeen.

Linjatyössä vastuullasi ovat tuotantolaitoksen valmisteleva rutiininomainen työ puutavaran käsittelyiden parissa. Hyvällä asenteella opit tehtävän nopeasti ja tehtävään annetaan huolellinen perehdytys. Työ on kaksivuorotyötä 6-14 /14-22. Työn kesto on arvioidusti heinä - elokuu.

Odotamme sinulta työhön tarvittavaa tilanneherkkyyttä, sekä reipasta ja aktiivista asennetta, joka ei pelkää tarttua toimeen. Aikaisempi kokemus tuotantotöistä on eduksesi, mutta oikealla asenteella ja työhön annettavalla perehdytyksellä pääset nopeasti kiinni työhön. Työhön vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja autoa työpaikalle siirtymiseen.

Tarjoamme työtä vastuullisessa työympäristössä, hyvän tiimin ympäröimänä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää Peronalhusetilta Miialta p. 050 3623984 tai Leeviltä p. 045 78817711

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362912
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi