(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018
Canatu on 3D-muovattavien, joustavien, läpinäkyvien ja johtavien kalvojen ja kosketussensoreiden kehittäjä ja valmistaja. Canatun tuotteet tuovat designin vapauden ja käyttökokemuksen uudelle tasolle. Kalvot ja sensorit mahdollistavat mm. 3D multitouch-pintojen (usean sormen yhtäaikainen kosketus), 3D-ohjainten (esim. ikkunan säätö, lukitus), älykkäiden katkaisijoiden (valaistusratkaisut) valmistuksen. Canatun pääkonttori ja tehdas ovat Helsingissä, myyntipisteitä on Keski-Euroopassa, USA:ssa, Koreassa, Japanissa ja Kiinassa. Etsimme asiakasyrityksellemme Canatu Oy:lle neljää innostunutta ja kehittymishaluista tuotantotyöntekijää työskentelemään mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän nanoteknologiatuotteen parissa Helsingin Konalaan.

Tehtävän kuvaus

Tuotantotyöntekijä työskentelee kevyiden tuotantolaitteiden ajon, testauksen ja kehityksen parissa. Työ on monipuolista ja tehtävässäsi pääset oppimaan uutta tulevaisuuden teknologian maailmasta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työvuorot sijoittuvat klo 8- 22 välille. 

Toivomme sinulta

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus tuotantoympäristöissä ja elektroniikan parissa toimimisesta. Kuitenkaan tärkeintä ei ole koulutus- ja aikaisempi työtaustasi vaan innostunut, aikaansaava ja oppimishaluinen asenteesi. Työskentely edellyttää tarkkuutta ja sitoutumista yhteisiin prosesseihin. Työkielenä on pääsääntöisesti suomi, mutta yrityksen monikulttuurisen työyhteisön vuoksi hyvä englannin kielen taito on eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Canatu tarjoaa kansainvälisen ja modernin toimintaympäristön. Yrityksessä tuetaan osaamisen kehittämistä ja saatkin mahdollisuuden kehittää omaa urapolkuasi eteenpäin.  Yritys korostaa hyvää työilmapiiriä ja mukavan työyhteisön tärkeyttä. Canatu on aidosti ylpeä ainutlaatuisesta tuotteestaan, joka näkyy motivoituneessa työskentelyasenteessa ja henkilöstötyytyväisyyskyselyiden loistavissa tuloksissa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joka tapahtuu ”mestari & kisälli”- periaatteen mukaisesti.
Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta alustavasti 6 kk ajalle, työllistyminen suoraan Canatun palvelukseen henkilöstövuokrauksen jälkeen on mahdollinen. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat olla osana kasvavaa yritystä ja hauskaa työporukkaa, lähetä hakemuksesi 23.5 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, ja kerro mitä juuri sinä toisit mukanasi Canatulle!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598 /etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.