(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Hartolaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Oletko kiinnostunut monipuolisista teollisuuden työtehtävistä? Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt TYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOTEHTÄVIIN asiakasyrityksellemme Hartolaan.

Haemme reippaita ja motivoituneita työntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Osaamisellasi, koulutuksellasi ja työkokemuksellasi voit vaikuttaa siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Työtehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi kokoonpano ja pakkaus, linjastotyöt, koneistus sekä varastotyöt.

Mitä odotamme sinulta? Aiempi kokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan toki eduksi, mutta tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Työtehtävät tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta odotamme valmiutta 2-vuorotyöhön tarvittaessa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen ja konsulttiemme täyden tuen.

Tartu tilaisuuteen! Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 22.9.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista sekä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland