(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Hartolaan / Lehto Components Oy
Lehto Components Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018
Lehto Components Oy
Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi.

Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä korjausrakentamisesta.

Vuoden 2017 tarkempi liikevaihto 598 M€. Yhtiöllä on yksitoista toimipaikkaa Suomessa, pääkonttori sijaitsee Kempeleessä.
Toimenkuva
Etsimme Lehto Components Oy:lle Hartolaan kokopäiväiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijöitä mekaanisen metsäteollisuuden yritykseen. Työtehtäviä on useita ja tehtävät määräytyvät valittavan hakijan kokemuksen mukaan. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn, 2-vuorotyöhön ja pystyt sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Asiakkaamme on valmis kouluttamaan kaikkiin tehtäviin ja töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa jopa vakituiseen asti. Tässä oiva mahdollisuus vaikka alan vaihtajalle!
Odotamme sinulta
Emme vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä työhön opetetaan. Arvostamme reipasta asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, täytä pikaisesti hakemus www.vmp.fi ja/tai soita niin sovitaan haastattelu. Jos sinulla on jo hakemus meillä niin soita myös pikaisesti puh. 03 873200
Kesto
6-12kk/mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2018 mennessä.