(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Hankoon
Filterpak Oy Ab Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Filterpak Oy Ab Ltd
Filterpak Oy Ab Ltd on suomalainen ilmanpuhdistusalan kokenut asiantuntija. Päätuotteemme ovat synteettiset suodattimet yleisilmanvaihtoon – meiltä löydät niin omakotitalojen suodattimet kuin raskaan teollisuuden käyttämät suodattimet. Haluamme olla suomalaisen cleantech -osaamisen edelläkävijä myös tulevaisuudessa – räätälöidyt tuotteemme valmistetaan aina kierrätettävistä materiaaleista.

Toimenkuva
Tarvitsemme Filterpakille lisää tuotannon työntekijöitä hengityssuojaimien kokoonpanoon. Työhön tutustuminen voi alkaa myös päivävuorolla pakkaamistehtävissä.

Itse tuotantotyö on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä ja työvuorot ovat:
06.00-14.00
14.00-22.00
22.00-06.00
eli 2 aamua + 2 iltaa + 2 yötä + 4 vapaa. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Työt alkavat vaiheittain syksyn aikana ja päättymisajankohdan määrittelee hengityssuojainprojektin kesto ja tarve. Tällä hetkellä määräaikaisia sopimuksia tehdään vuoden loppuun.

Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, mielellään kokemusta vuorotyöstä ja vahvaa motivaatiota tehdä oma työ kunnolla. Lisäksi olet luotettava tiimityöskentelijä ja sinulla on mahdollisuus sitoutua työhön projektin vaatimaksi ajaksi.

Koulutus ja työkokemus
Tehtävään et tarvitse erityistä koulutusta, mutta kaikki tuotantotyökokemus on eduksi.

Muut tiedot
Kaikki hakemukset kulkevat järjestelmämme kautta, joten hae tehtävää ja täytä profiilisi huolellisesti. Jo aiemmin hakeneet otamme huomioon, joten uutta hakemusta ei tarvitse lähettää. Lisätietoja saat soittamalla toimistoomme maanantaisin ja torstaisin klo 8-10 välillä. Muina aikoina voit laittaa s-postia raasepori.vmp@eezy.fi

Kesto
Projektin tarpeen mukaan

Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@eezy.fi, 040 307 5405

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.09.2020 mennessä.