(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Framery Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019Työn kuvaus:
  Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia maailman johtavien brändien toimistoissa. Framery on yksi Suomessa nopeimmin kasvavista yrityksistä.
 
Etsimmekin nyt Frameryn Sarankulmassa sijaitsevaan energiseen ja nuorekkaaseen, jatkuvasti kasvavaan tuotannon tiimiin reippaita ja tarkkoja
TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin tuotannon tehtäviin suomalaisten innovaatiotuotteiden pariin.
 
Työssä vaaditaan tarkkuutta ja näppäriä sormia, mutta se on täysin opittavissa työpaikalla tehtävän perehdytysjakson aikana. Työpaikka sopii hyvin myös työuransa alussa olevalle tekijälle eikä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ole välttämätöntä. Aiemman kokemuksen esimerkiksi tuotannon tai rakennusalan työstä katsomme kuitenkin eduksesi. Jos puu tai lasi materiaaleina ovat ennestään tuttuja, laskemme myös sen eduksesi.
 
Tärkeintä kuitenkin on, että olet huolellinen ja ahkera työntekijä, jolta löytyy korkea työmotivaatio ja pystyt sitoutumaan tehtävään. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään ja sinulla on takanasi osaavan tiimin tuki.
 
Frameryllä työtä tehdään hyvässä porukassa, hyvällä fiiliksellä. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi tätä mukavaa ja rentoa työporukkaa. Työtä tehdään siistissä ja viihtyisässä tehdasympäristössä kahdessa vuorossa arkisin klo 6-22 välillä. Frameryn kattavat henkilöstöedut, kuten työvaatteet, henkilöstökahvilan palvelut sekä saunatilat ovat lisäksi käytössäsi.
 
Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde alkaa toistaiseksi voimassaolevalla vuokratyösuhteella, mutta 6kk jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksen omille kirjoille. Framery tarjoaa mielenkiintoisen työn innovatiivisten tuotteiden parissa sekä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena.
 
Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdin/Adeccon HR konsultti Maria-Felicia Järvinen, p. 050 4444480 / maria-felicia.jarvinen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Maria-Felicia Järvinen, 0504444480


Toimipaikka:  Tampere