Tuotantotyöntekijöitä Fiskarsille
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haemme Fiskars Finland Oy:n Billnäsin tehtaalle useita reippaita tuotantotyöntekijöitä eri tehtäviin loppuvuoden sesonkiin.

Tehtävät ovat joko 3- tai 2-vuorotyötä, mutta edellytämme kaikilta valmiutta tehdä 3-vuorotyötä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä jatkuen vuoden loppuun asti. Tehtävissä voi olla myös mahdollisuus vakituiseen työshuteeseen Fiskarsilla. Palkkaus on tehtäväkohtaista ja noudatamme Fiskarsin työehtosopimusta vuorolisineen ja palkkiopalkkoineen.

Yleisesti kaikki työtehtävät sopivat 18-vuotta täyttäneille naisille tai miehille jotka voivat tehdä työtä kolmessa vuorossa ja että voit aloittaa työt nopeallakin aikataululla. Sujuva suomen tai ruotsin kielen taito on edellytys. Ulkopaikkakuntalaiselle oman kulkuneuvon käyttö työmatkoja varten on välttämätöntä johtuen vuorotyöstä ja työpaikan sijainnista.

Kerro ja perustele meille hakemuksessasi mikä työtehtävä sopisi sinulle parhaiten. Kerro myös aiempi työhistoriasi ja mahdollinen koulutuksesi sekä mahdolliset harrasteiden kautta saatu soveltuva osaaminen. Olemme myös kiinnostuneita milloin voit aloittaa ja kuinka pitkään olet käytettävissä.

Fiskars palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa kansainvälisesti tunnetuilla brändeillä, kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Missiomme mukaisesti rakennamme ikonisten lifestyle-brändien perhettä. Fiskarsin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Fiskars – Making the everyday extraordinary. www.fiskars.fi

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä työt voivat alkaa hyvinkin nopealla aikataululla! Täytä tietosi hakuprofiiliin mahdollisimman huolellisesti ylläolevat seikat huomioiden.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sanne Wall
HR-asiantuntija
Rimark Oy / Eezy VMP
040 307 5408 (ark. klo 8-16)
raasepori.vmp@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392206
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hanko, Inkoo, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori