(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Fiskarsille (20-30 henkilöä)
Fiskars Finland Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Fiskars Finland Oy Ab
Fiskars palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa kansainvälisesti tunnetuilla brändeillä, kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Missiomme mukaisesti rakennamme ikonisten lifestyle-brändien perhettä. Fiskarsin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Fiskars – Making the everyday extraordinary. www.fiskars.fi

Toimenkuva
Haemme Fiskars Finland Oy:n Billnäsin tehtaalle useita reippaita tuotantotyöntekijöitä eri tehtäviin syksyn sesonkiin.

- Saksien kokoonpanoon ja hiontaan jossa tarvitaan sorminäppäryyttä ja erityistä tarkkuutta
- Kirveshiontaan jossa sinulla tulee olla jonkin verran teknistä osaamista/kokemusta
- Muovitukseen ja pakkaukseen jossa pärjää nopeasti oppiva fyysiseen työhön tottunut henkilö
- Lumivälineiden kokoonpanoon joka on fyysistä ja nopeatempoista työtä

Tehtävät ovat joko 3- tai 2-vuorotyötä, mutta edellytämme kaikilta valmiutta tehdä 3-vuorotyötä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä jatkuen hyvin todennäköisesti pidemmälle syksyyn. Työssä on myös vakinaistumisen mahdollisuus Fiskarsille. Palkkaus on tehtäväkohtaista ja noudatamme Fiskarsin työehtosopimusta vuorolisineen ja palkkiopalkkoineen.

Odotamme sinulta
Yleisesti kaikki työtehtävät sopivat 18-vuotta täyttäneille naisille tai miehille jotka voivat tehdä työtä kolmessa vuorossa. Sujuva suomen tai ruotsin kielen taito on edellytys. Ulkopaikkakuntalaiselle oman kulkuneuvon käyttö työmatkoja varten on välttämätöntä johtuen vuorotyöstä ja työpaikan sijainnista.

Koulutus ja työkokemus
Kerro ja perustele meille hakemuksessasi mikä työtehtävä sopisi sinulle parhaiten. Kerro myös aiempi työhistoriasi ja mahdollinen koulutuksesi sekä mahdolliset harrasteiden kautta saatu soveltuva osaaminen. Olemme myös kiinnostuneita milloin voit aloittaa ja kuinka pitkään olet käytettävissä.

Muut tiedot
Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä työt voivat alkaa hyvinkin nopealla aikataululla! Täytä tietosi hakuprofiiliin mahdollisimman huolellisesti ylläolevat seikat huomioiden. Jos sinulla jo on profiili sivuillamme, kirjaudu profiiliisi ja tarkista/päivitä tietosi ennen kun haet paikkaa.

Kesto
Ainakin 30.9. asti, hyvin todennäköisesti pidempään

Lisätietoja
Sanne Wall, sanne.wall@eezy.fi, 040 307 5408

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2020 mennessä.