(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Finnforelille
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Haemme Varkauteen Finnforel Oy.lle tuotantotyöntekijöitä.

Finnforel Oy on toteuttanut Varkauteen kiertovesitekniikkaa käyttävän kalankasvatuslaitoksen. Laitos ei kuormita ympäristöä. Sen tuotantotekniikka mahdollistaa uudet kalatuotteet ja kysyntäohjautuneen toiminnan. Arvioitu vuosituotanto on 1 milj. kiloa kirjolohta. Tuotteita markkinoidaan Saimaan Tuore- tuotemerkillä sekä kuluttajille että Horeca puolen yrityksille.

Töitä on tarjolla sekä kokoaikaisille että osa-aikaisille tekijöille, joten työ sopii monenlaisessa työ- tai elämäntilanteessa oleville.

JALOSTAMO

Jalostamon työtehtävät sisältävät kirjolohenjalostustyötä, trimmausta, fileen käsittelyä, lopputuotteen pakkausta ja toimitusta sekä muita jalostamon työympäristön ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Jalostamon puolen tehtäviin luetaan eduksi elintarvike- tai prosessiteollisuuden koulutus ja/tai työkokemus. Tekniikan ymmärtäminen auttaa tehtävien omaksumisessa. Aiempi työkokemus ei kuitenkaan välttämätön, motivaatio ja asenne ratkaisevat.

KASVATTAMO

Kasvattamon työtehtäviin kuuluu vaihtelevia päivittäisiä laitoksen huoltotöitä, jotka vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja kuormituksen sietokykyä. Lisäksi työ sisältää laitoksen prosessien ylläpitoa, valvontaa ja operointia, säätöjen ja arvojen tarkkailua. Kasvattamon tehtävät vaativat kohtuullista tietoteknistä osaamista ja työssä hyödynnettävien järjestelmien ja ohjelmien omaksumista.

Kasvattamon puolen tehtäviin luetaan eduksi opinnot/työkokemus kemian, biologian tai jonkun muun vastaavan alalta. Myös kiertovesitekniikan tuntemus luetaan hakijalle eduksi.

Edellytämme hakijoilta halua oppia uusia asioita ja sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja, vastuullisuutta sekä laitoksen toimintaa kehittävää työotetta. Työympäristö on osittain kylmä ja kostea ja työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kestävyyttä. 

Valmius 2-vuorotyöhön tarvittaessa, kasvattamon puolella myös päivystysvalmius. Hygieniapassi vaaditaan.

Valittavat henkilöt työllistyvät Finnforelille määräaikaiseen työsuhteeseen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijöinä.

Palkkaus elintarviketeollisuus TES mukainen, aloituspalkkaus 10,01€/h, tuntimäärä 18-40 h/vko. Tuntimäärää voidaan kasvattaa henkilön oman käytettävyyden ja osaamisen myötä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä klo 6-18 välillä.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Jätä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta ja kerro samalla kummanko puolen tehtävistä olet kiinnostunut sekä käytettävyytesi työaikojen suhteen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaisesti. 

Lisätietoja hakuun liittyen rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 arkisin klo 10-14 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.