(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Finneps Oy:lle
Finneps Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020
Finneps Oy
FinnEPS on vuonna 1989 perustettu perheyritys Kokemäellä, Satakunnassa. Olemme erikoistuneet muotoonvalettujen EPS-tuotteiden suunnitteluun, valmistukseen ja kehitykseen.

Palvelumme koostuvat tuotteen suunnittelusta, sekä muottityökalujen ja protomallien valmistuksesta, aina tuotteen sarjatuotantoon saakka. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. energiatehokkaat FinnEPS-harkot® ja FinnEPS Elementit rakentamiseen, pakkauslaatikot kala- ja elintarviketeollisuuteen sekä erilaiset puutarhakäyttöön soveltuvat EPS-tuotteet.

Toimintamme perustuu luotettavuuteen, joustavuuteen sekä laatuun ja ammattitaitoon, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun sekä tuotteet.
Toimenkuva
Haemme Kokemäelle Finneps Oy:lle tuotantotyöntekijöitä elementtien valmistukseen. Tarvittaessa sinun tulee tarttua myös muihin työtehtäviin. Työ on päivätyö, mutta kiireaikoina työtä tehdään kahdessa vuorossa.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta hyvää motivaatiota työntekoon sekä tiimityöskentelytaitoja. Työ on fyysistä ja sisältää jonkin verran nostelua. Työhön saa kattavan perehdytyksen.
Koulutus ja työkokemus
Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran aikaisempaa työkokemusta rakennusalan töistä ja/tai elementtitöistä. Eduksi katsotaan myös kuvienlukutaito.
Muut tiedot
Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos kiinnostuit, merkitse paikka oheisen "Hae paikkaa"-painikkeen kautta!

Työn arvioitu kesto on elokuun loppuun, mutta hyvällä tekijällä on toki mahdollisuus saada jatkoa!
Kesto
Arviolta elokuun loppuun, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Suvi Pelto-Knuutila, huittinen@vmp.fi, 0440561333 tai 0407444261
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.03.2020 mennessä.