(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Fazer Lifestyle Foodsille, Kaarinan tehtaalle
Fazer

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Haemme sinua

Tuotantotyöntekijä

Työ, jossa näkyy sinun kädenjälkesi

Haemme nyt Kaarinan tehtaalle työntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin koko Yosa kauravälipalojen valmistusprosessiin, aina keittoprosessista valmiiden tuotteiden pakkaukseen. Etsimme kokoaikaisia (40h/vko) työntekijöitä eripituisiin määräaikaisuuksiin touko-syyskuu välille.

 

Miksi Fazer?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Tuotantotyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi erilaisissa tuotannon tehtävissä. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Inspiroivan työn ja kannustavan työympäristön lisäksi tarjoamme myös houkuttelevat lisäedut.

 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Toivomme sinulta alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta elintarvikealalta. Työkokemuksen/ koulutuksen avulla hankittu tekninen osaaminen katsotaan tehtävässä eduksi.

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, hyvää fyysistä kuntoa, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteista työotetta, tarkkaavaisuutta sekä halua oppia tuntemaan teknisiä laitteita. Vuorotyövalmius on tehtävän kannalta oleellista, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa mutta toivomme myös valmiutta 3-vuorotyöhön.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 1.4. mennessä