(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Syksyn myötä töiden lisääntyessä etsimme nyt asiakasyrityksillemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ eripituisiin työsuhteisiin Jyväskylään ja lähialueille.

Työtä on tarjolla esimerkiksi tuotantolinjoilla, kokoonpanossa ja pakkaustehtävissä erilaisissa metalli- ja puuteollisuuden alan tehtaissa. Tarjolla on lyhyempiä keikkoja sekä pidempiaikaista, kokoaikaista työtä koko syksyn ajalle. Myös vakinaistuminen on sitoutuneille tekijöille mahdollista!

Asiakasyrityksissämme tehdään töitä päivävuorossa sekä 2- ja 3-vuorotyönä.

Arvostamme reipasta ja aktiivista otetta työhön, sekä kiinnostusta fyysisyyttä vaativaa työtä kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on suureksi eduksi tehtaiden sijaintien puolesta.

Asiakasyrityksemme tarjoavat monipuolisia työtehtäviä, kehittymismahdollisuuksia ja kattavan perehdytyksen tehtäviin. Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta näissä tehtävissä asenne ratkaisee!

Oletko opintojen ohelle töitä etsivä, pidempää projektia kaipaava vai jo vakituista paikkaa etsivä henkilö? Jätä meille hakemuksesi ja kerro tarkemmin tilanteestasi, niin katsotaan mitä voisimme Sinulle tarjota!

Lisätietoja tehtävistä saat arkisin Go On Jyväskylästä, jyvaskyla@go-on.fi, 044 334 6315.