(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Haemme Varkauteen Finnforel Oy.lle kasvattamoon tuotantotyöntekijöitä.

Finnforel Oy on toteuttanut Varkauteen kiertovesitekniikkaa käyttävän kalankasvatuslaitoksen. Laitos ei kuormita ympäristöä. Sen tuotantotekniikka mahdollistaa uudet kalatuotteet ja kysyntäohjautuneen toiminnan. Arvioitu vuosituotanto on 1 milj. kiloa kirjolohta. Tuotteita markkinoidaan Saimaan Tuore- tuotemerkillä sekä kuluttajille että Horeca puolen yrityksille.

Kasvattamon työtehtäviin kuuluu vaihtelevia päivittäisiä laitoksen työtehtäviä, ensisijaisesti kuitenkin kalojen pumppausta, verestystä ja siirtelyä, jotka vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja kuormituksen sietokykyä. Lisäksi työ sisältää laitoksen huoltotöitä sekä prosessien ylläpitoa, kuten valvontaa ja operointia, säätöjen ja arvojen tarkkailua.

Aiempaa kalanviljelyyn tai elintarviketeollisuuteen liittyvää kokemusta ei vaaditaan, työtehtäviin perehdytetään paikan päällä. Trukilla ajo taidot plussaa.

Edellytämme hakijalta työtä pelkäämätöntä asennetta ja sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja, vastuullisuutta sekä laitoksen toimintaa kehittävää työotetta. Työympäristö on osittain kylmä ja kostea ja työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kestävyyttä. 

Valmius 2-vuorotyöhön tarvittaessa, kasvattamon puolella myös päivystysvalmius. Hygieniapassi vaaditaan.

Valittavat henkilöt työllistyvät Finnforelille määräaikaiseen työsuhteeseen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijöinä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisuus myös kesätyöpaikkaan.

Palkkaus elintarviketeollisuus TES mukainen, aloituspalkkaus 10,16€/h tai sopimuksen mukaan kokemus huomioiden, työaika 18-40 h/vko. Tuntimäärää voidaan kasvattaa henkilön oman käytettävyyden ja osaamisen myötä. Työ on alkuun pääsääntöisesti päivätyötä klo 6-18 välillä. Mahdollisuus myös kesätyöpaikkaan.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävään antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.