(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Toimenkuva
Onko sinulla hygieniapassi ja reipas asenne työtä kohtaan? Etsitkö työtä, johon ei tarvita aikaisempaa kokemusta tai koulutusta? Haluaisitko löytää seuraavan työpaikan mahdollisimman pian? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, meillä on sinulle töitä!

Etsimme asiakasyrityksellemme Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyyteen reippaita tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen. Työnkuvanasi on sämpylöiden täyttö tuotantolinjalla.
Odotamme sinulta
Tässä tehtävässä et tarvitse muuta kokemusta tai osaamista kuin hygieniapassin ja motivaatiota työntekoa kohtaan! Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Työtä tehdään tuotantotavoitteiden mukaan joko 2- tai 3-vuorossa, joten tehtävään valituilla henkilöillä tulee olla valmius tehdä sekä aamu-, ilta että yövuoroja. Työ on luoteeltaan keikkatyötä ja tällä hetkellä tarjolla olisi reilusti tunteja. Tehtävässä pääse aloittamaan hyvinkin nopealla aikataululla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi. Palkkaus Elintarvikealojen työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Hanna Rättö puh. 0403075110/e-mail. hanna.ratto@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.09.2019 mennessä.