(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen (kesätyö)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Haemme Varkauteen Finnforel Oy.n jalostamon puolelle kesän ajaksi tuotantotyöntekijöitä.

Finnforel Oy on toteuttanut Varkauteen kiertovesitekniikkaa käyttävän kalankasvatuslaitoksen. Laitos ei kuormita ympäristöä. Sen tuotantotekniikka mahdollistaa uudet kalatuotteet ja kysyntäohjautuneen toiminnan. Arvioitu vuosituotanto on 1 milj. kiloa kirjolohta. Tuotteita markkinoidaan Saimaan Tuore- tuotemerkillä sekä kuluttajille että Horeca puolen yrityksille.

Työtehtävät sisältävät kirjolohenjalostustyötä, lopputuotteen pakkausta ja toimitusta sekä muita jalostamon työympäristön ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Jalostamon puolen tehtäviin luetaan eduksi elintarvike- tai prosessiteollisuuden koulutus ja/tai työkokemus. Tekniikan ymmärtäminen auttaa tehtävien omaksumisessa. Aiempi työkokemus ei kuitenkaan välttämätön, motivaatio ja asenne ratkaisevat.

Edellytämme hakijoilta halua oppia uusia asioita ja sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, vastuullisuutta sekä laitoksen toimintaa kehittävää työotetta. 

Valmius 2-vuorotyöhön tarvittaessa. Hygieniapassi vaaditaan.

Valittavat henkilöt työllistyvät Finnforelille määräaikaiseen työsuhteeseen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijöinä.

Palkkaus Elintarviketeollisuuden TES mukainen, lisäksi saat käyttöösi yrityksen henkilöstöedut.

 

Lisätietoja hakuun liittyen rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 arkisin klo 10-14 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.