(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä elektroniikan pariin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme tuotantoon tekijöitä elektroniikka-alalle.

Työtehtäviin kuuluu lähinnä piirikorttien valmistus, lopputuotteiden kasaus sekä tuotteiden osittainen testaus. Työtä tehdään yhdessä vuorossa joustavalla työajalla ma-pe 8 h/ pv. Jousto on käytännössä aamulla niin, että aloitus klo 5.00-8.00 välillä.
Odotamme sinulta
Aiempi kokemus tai koulutus elektroniikka-alalta on plussaa. Eduksi katsotaan myös komponenttien tuntemus ja kokemus juotosten teosta. Sähköturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti ja tulityökortti etuna mutta eivät pakollisia. MS Dynamics Ax tuotannon ohjausjärjestelmän tuntemus iso etu mutta MS Office -työkalujen esim Excelin hallinta sitäkin tärkeämpää.

Asiakas on valmis kouluttamaan reippaan asenteen omaavan henkilön työtehtäviin. Suomen kielen taito on edellytyksenä työhön ottamiseen ja hyvä lisä, jos osaat myös englantia.
Muut tiedot
Tässä vakituisuuteen tähtäävä työpaikka motivoituneelle, järjestelmälliselle ja tarkalle henkilölle, jolla ei siis ole pakko olla vankkaa taustaa elektroniikka-alalta. Mahdollisuus myös lyhempään määräaikaiseen pestiin, mikäli se kuulostaa paremmalta. Jos koet olevasi hakemamme oma-aloitteinen tiimityöntekijä, jätä hakemuksesi pikaisesti joko VMP:n sivujen kautta tai sähköpostilla osoitteella: marika.ranta@vmp.fi
Kesto
yli 12 kuukautta
Lisätietoja
Marika Ranta, Marika.Ranta@vmp.fi, 040 307 5702
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.08.2019 mennessä.