(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä elektroniikan kokoonpanoon
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com

Toimenkuva
Enicsillä tarvitaan lisää hyviä tyyppejä elektroniikan kokoonpanoon. Työ on katkeavaa kolmivuorotyötä ja alkaa elokuussa.

Odotamme sinulta
Työssä tarvitaan tarkkuutta, motivaatiota ja kykyä oppia. Lisäksi olet sinut sekä kolmivuorotyön, että seisomatyön kanssa ja pystyt lukemaan helppoja englannin kielisiä työohjeita. Pidät tiimityöstä ja ymmärrät oman työsi tärkeyden tuotannossa.

Muut tiedot
Mikäli olet kiinnostunut olemaan osana kansainvälistä yritystä, niin hae oheisen linkin kautta ja muista täyttää profiilisi mahdollisimman huolellisesti. Palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Työssä on myös mahdollista kehittyä eteenpäin. Lisää tietoa saat soittamalla toimistoomme aamuisin klo 10-11 välisenä aikana tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: lohja.vmp@eezy.fi

Kesto
Sopimuksen mukaan

Lisätietoja
Johanna Harjumäki, lohja.vmp@eezy.fi, 040 307 5400

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.08.2020 mennessä.