(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Earthpacille
Earthpac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Earthpac Oy
Earthpac Oy on pitkän kokemuksen omaava pakkausalan yritys ja yksi alansa johtavista toimijoista. Yritys tarjoaa puu-, kuitu- ja muovipakkaustuotteiden lisäksi erilaisia asiakaskohtaisia logistiikkapalveluja. Valmistamme tuotteemme valtakunnallisesti neljässä tehdasyksikössä, joista jakelemme yli kolme miljoonaa teollisuuspakkausta vuodessa, niin kotimaahan kuin vientikohteisiinkin.
Toimenkuva
Oletko kädentaitoinen ja työskentelet mielelläsi teollisuuden tuotantotehtävissä?

Haemme asiakkaallemme Earthpacille Voikkaalle toiminnan kasvaessa useita tuotantotyöntekijöitä valmistamaan erilaisia pakkaamista helpottavia tuotteita ja ratkaisuja.
Odotamme sinulta
Odotamme, että olet hankkinut koulutuksesi rakennus- tai puusepänalalta, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme hyviä kädentaitoja ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työkalujen, kuten paineilmanaulaimen ja katkaisusahan ym. käsityökalujen käytön tulee olla sinulle tuttua. Tehtävissä tulee olla valmius 2-vuorotyöhön.

Arvostamme erityisesti hyvää ja reipasta asennetta työntekoon. Trukinajotaito on tehtävissä eduksi. Palkkauksessa noudatamme puusepänteollisuuden työehtosopimusta.
Muut tiedot
Tässä hyvä mahdollisuus saada pitkäaikainen/vakinainen työ, joten ole nopea ja täytä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi ja soita toimistolle haastatteluajasta, puh. (05) 535 4344. Mikäli jo olet VMP:llä työnhakijana, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme ja klikkaamalla tehtävä kiinnostavaksi. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
4-6 kk, mahdollisesti vakinaistuva
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@vmp.fi, 0440 450 812
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.06.2019 mennessä.