(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä, DS Smith, Nummela
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme nyt asiakkaallemme DS Smith:lle kahta tuotantotyöntekijää.

Työ alkaa elokuun 2021 loppuun kestävällä määräaikaisuudella, mutta jatko saattaa olla mahdollista tämän määräaikaisuuden jälkeenkin.

Työtehtäviisi kuuluu mm. koneapulaisen tehtävät stanssaus- ja liimauskoneella, pakkaaminen, tuotteiden nostaminen koneelle ja koneelta pois sekä muut mahdolliset tuotannon operointiin liittyvät työtehtävät. Työ on jonkin verran fyysistä, eli edellytämme vähintään kohtuullista fyysistä kuntoa. Kyseessä on 3-vuorotyö.

Työpaikan sijainnin vuoksi omalla autolla työmatkojen kulkeminen helpottaa kovasti.

Etsimillämme työntekijöillä voi olla toisen asteen tutkinto esimerkiksi prosessiteollisuudesta, painoviestinnästä tai muulta soveltuvalta alalta ja olet innokas hyödyntämään opinnoissasi saamaasi tietoa työelämässä. 

Toivomme uusilta työntekijöiltä:

  • kiinnostusta pakkausalaa kohtaan
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • reippautta ja oma-aloitteisuutta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn tarvittaessa
  • valmiutta työskennellä tarvittaessa myöskin lauantaivuorossa (1-2 krt/kk)

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli uudet työntekijät tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050-5988460). Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.